Terassit ja portaat

Terassin portaiden rakentaminen sekä vanhojen terassien ja portaiden kunnostus Lohjan sekä muun Länsi-Uudenmaan alueella

Unelmoitko uudesta terassista tai toimivimmista portaista? Tukevat, helposti noustavat portaat ja ympärivuotisia säitä kestävä terassi piristävät tänä päivänä jo monen asiakkaamme kotia. Ota meihin yhteyttä, jos terassin portaiden rakentaminen kiehtoo, mutta kaipaat rakennusalan ammattilaisen otetta. Varminta työ on jättää kokeneelle tekijälle ajan ja kustannusten hallinnan sekä tietysti taidon kannalta. Jutellaan toiveistasi ja kartoitetaan talosi tarjoamat mahdollisuudet. Palvelemme alueilla Lohja, Espoo, Vantaa, Helsinki sekä muu Länsi-Uusimaa.


Terassi tuo taloosi uuden lisähuoneen

Parhaimmillaan terassi palvelee ympäri vuoden. Suojaisat ja lasitetut terassit varustellaan ja sisustetaan usein siten, että niissä voi viettää aikaa vaikka keskellä talvea. Tällainen terassi laajentaa mukavasti kodin oleskelutilat ulkoilman äärelle. Kysy meiltä erilaisia terassiratkaisuja, niin toteutamme sen toiveidesi tavalla.

Ota yhteyttä

Hyödynnä myös laatuluokan ulkoremontit ja kotimainen osaaminen

Terassin portaiden rakentaminen ei ole ainoa asia jonka osaamme. Palveluihimme kuuluvat julkisivu- ja kattoremontit, joita ovat hyödyntäneet useat, korkeatasoisia remonttipalveluja arvostavat asiakkaat. Heille palvelukokemukset kanssamme ovat olleet todella positiivisia niin työn jäljen kuin itse asioinnin osalta. Olemme suomalainen perheyritys, joka panostaa vahvasti juuri työn laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Ota sinäkin yhteyttä – teemme terassit, portaat ja ulkoremontit mielihyvin myös sinun kohteeseesi!