Kattoremontti

Kunnostuta kattosi – parannat talosi arvoa ja asumisviihtyisyyttä. Palvelemme Lohjalta koko Länsi-Uudellemaalle.

Jokainen koti on arvokas. Jos arvosta haluaa pitää huolta, kannattaa tarkkailla kodin kuntoa ja remontoida sitä tarpeen mukaan. Kattoremontti on työ, joka on syytä jättää kattojen ammattilaiselle. Meiltä saat A-luokan työllä tehdyt kattojen korotukset ja muodonmuutokset, lisätilan luomiset, tuuletusparvekkeet, lisäeristykset ja pellinvaihdot alueilla Lohja, Espoo, Vantaa, Helsinki sekä muu Länsi-Uusimaa.


Kymmeniä vuosia, satoja kattoja

Olemme vuosien varrella nähneet usealla eri tavalla tehtyjä kattoja. Toiset kestävät hieman yli 10 vuotta, toiset vuosikymmeniä. Rakennukset ovat yksilöitä. Sen vuoksi on tärkeää tutustua rakennuksen kuntoon, rakenteiden toimivuuteen ja tietysti asukkaan toiveisiin ennen remonttia. Jokainen kattoremontti alkaakin meillä huolellisella kohteen kartoituksella.Työssämme käytämme kattomateriaaleja, jotka ovat kestäviä ja varta vasten Suomen ilmastoon sopivia. Huolehdimme rakenteiden riittävästä ilmankierrosta ja ehkäisemme mahdollisia kosteusvaurioita. Näin ollen saat jopa 30 vuoden materiaalinvalmistajan pinnoitetakuun!


Mikä muu kaipaa kodin kuoressa kunnostusta?

Ulkoverhous ja toimivammat portaat vaiko terassi? Me korjaamme kaiken tämän tarvittaessa entistä ehompaan kuntoon. Tutustu remonttipalveluihimme ja hyödynnä kotimaisen perheyrityksen kokemus, tieto ja taito. Jos kattoremontti tai muut palvelumme kiinnostavat, voit pyytää vaikka suoraan tarjouksen urakoinnista.

Ota yhteyttä

kattoremontti laatuteolta