Uuden ilmeen julkisivuremontti

Sen saat kauttamme luotettavasti Uudeltamaalta Varsinais-Suomeen

Ovatko ulkoseinien maalit haalistuneet tai verhouslaudat haljenneet? Tuntuuko koti vetoiselta, vaikka pakkasella patterit käyvät täydellä teholla? Julkisivuremontti on tällöin paikallaan energiatehokkuuden parantamiseksi – samalla asumisviihtyisyys paranee. 


Näille julkisivutöille tarjoamme taitavan asennustiimin

Ulkoverhoukset. Toteutamme ulkoverhoukset kestävillä kotimaisilla ulkoverhoustuotteilla. Viimeistelemme ulkoverhouksen toiveidesi mukaisilla ikkunan vuorilaudoilla ja koristelistoilla. Kuvista voit katsoa, miltä näyttää esimerkiksi vaakaverhous, pystyverhous tai rimalautaverhous.

Ulkoverhoilun maalaustyöt. Maalaamme ulkoverhoukset pensselimaalauksena. Sitä ennen teemme tarvittavat puhdistus- ja pohjustustyöt. Suosittelemme ulkoverhousten huoltomaalausta 10 vuoden välein. Näin maali suojaa seiniä parhaiten sään rasituksilta.


Katto korjataan myös, mikäli tarve vaatii

Jos julkisivuremontti ei ole ainut, mitä talosi tarvitsee, hyödynnä ihmeessä esimerkiksi kattoremonttipalvelumme. Kaikki palvelumme perustuvat huippuunsa vietyyn laatuun sekä työnjäljen että itse asiakkaan kohtaamisen osalta. Lisää toiminnastamme täällä.

Ota yhteyttä

julkisivuremontit laatuteolta