Uuden ilmeen julkisivuremontti

Sen saat suomalaiselta perheyritykseltämme Lohjalta koko Länsi-Uudellemaalle

Ovatko ulkoseinien maalit haalistuneet tai verhouslaudat haljenneet? Tuntuuko koti vetoiselta, vaikka pakkasella patterit käyvät täydellä teholla? Julkisivuremontti on tällöin paikallaan. Esimerkiksi uusimalla ulkoverhous tai asentamalla uudet ovet ja ikkunat voidaan parantaa merkittävästi talon energiatehokkuutta – samalla tietysti asumisviihtyisyyttä. Teemme julkisivujen kunnostuksia alueilla Lohja, Espoo, Vantaa, Helsinki sekä muu Länsi-Uusimaa.


Näille julkisivutöille tarjoamme taitavan asennustiimin:

Ulkoverhoukset. Toteutamme ulkoverhoukset kestävillä kotimaisilla ulkoverhoustuotteilla. Viimeistelemme ulkoverhouksen toiveidesi mukaisilla ikkunan vuorilaudoilla ja koristelistoilla. Kuvista voit katsoa, miltä näyttää esimerkiksi vaakaverhous, pystyverhous tai rimalautaverhous.

Ikkuna-asennukset ja oviasennukset. Jos ikkunat ja ovet ovat uusimisen tarpeessa, toimitamme ne suoraan tehtaalta mittojen mukaan ja asennamme paikoilleen.

Ulkoverhoilun maalaustyöt. Maalaamme ulkoverhoukset pensselimaalauksena. Sitä ennen teemme tarvittavat puhdistus- ja pohjustustyöt. Suosittelemme ulkoverhousten huoltomaalausta 10 vuoden välein. Näin maali suojaa seiniä parhaiten sään rasituksilta.


Kattokin korjataan myös, mikäli tarve vaatii

Jos julkisivuremontti ei ole ainoa, jota talosi tarvitsee, hyödynnä ihmeessä esimerkiksi kattoremonttipalvelumme. Kaikki palvelumme perustuvat huippuunsa vietyyn laatuun sekä työn jäljen että itse asiakkaan kohtaamisen osalta. Lisää toiminnastamme täällä.

Ota yhteyttä

julkisivuremontit laatuteolta